Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 3.286 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες 32 πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 41 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, έπειτα από 1.329 ελέγχους.
Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.407 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 11 πολίτες.
Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 13 πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 1.337 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.263 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 15 πολίτες.
Διενεργήθηκαν επίσης 881 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και έγινε 1 καταγγελία, ενώ έγιναν 39 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας διενεργήθηκαν 665 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολίτη, παγκύπρια, ενώ η ΜΜΑΔ διενήργησε 7 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Τριψήφιος ο αριθμός καταγγελιών - Εξώδικα σε πολίτες και υποστατικό

Σε καταγγελίες 115 πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο 10.214 ελέγχων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εικόνες που προκαλούν αντιδράσεις στους δρόμους της Κύπρου - «Καμαρώστε τους!»
Θλίψη για τον θάνατο 52χρονου στην Κύπρο - «Το λεωφορείο πέρασε για να σε πάρει, όμως δεν κατέβηκες…» - Δείτε φωτογραφία
Ανείπωτη τραγωδία: Πήγε για μανιτάρια και δεν επέστρεψε ποτέ - Νεκρή 75χρονη, στη δημοσιότητα τα στοιχεία της
VIDEO - Τρόμος στον αέρα: Η προσγείωση που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία - Αεροπλάνο πάλευε με τους ανέμους
VIDEO - First Dates: Η 27χρονη Κύπρια βρήκε τον έρωτα - Η απρόσμενη κίνηση του 32χρονου στο ραντεβού τους
Απίστευτες σκηνές: «Κάηκε» η Λευκωσία για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ - Βίντεο από το εντυπωσιακό pyro show

