Κύπρος- Κορωνοϊός: Χαμόγελα αισιοδοξίας από τις σημερινές ανακοινώσεις

Κύπρος- Κορωνοϊός: Χαμόγελα αισιοδοξίας από τις σημερινές ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 την Τρίτη 9/2.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021:

–       Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 214.

–       94 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 35 σε σοβαρή κατάσταση.

–       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 25,427 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

–       95 (ποσοστό θετικότητας: 0,37%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 31,959.

Διαβάστε ολόκληρη την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας από το Tothemaonline.com

The post Κύπρος- Κορωνοϊός: Χαμόγελα αισιοδοξίας από τις σημερινές ανακοινώσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE