Πάφος: Έπεσε να κοιμηθεί και είδε άγνωστη γυναίκα πάνω από το κεφάλι της – Φέρεται να καταγγέλθηκε ξανά η συγκεκριμένη

Πάφος: Έπεσε να κοιμηθεί και είδε άγνωστη γυναίκα πάνω από το κεφάλι της – Φέρεται να καταγγέλθηκε ξανά η συγκεκριμένη

Η  Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεσης επαιτείας μετά από περιστατικό εισόδου γυναίκας σε κατοικία πλησίον της συνοικίας Αποστόλου Παύλου, περιοχή Τσακαριάν, με σκοπό την επαιτεία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια της κατοικίας είχε ξαπλώσει προκειμένου να αναπαυτεί, όταν είδε πάνω από το κεφάλι της την άγνωστη η οποία στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν πολίτες στην Αστυνομία, η γυναίκα φέρεται να περιφέρεται στις υπεραγορές αλλά και στις κατοικίες της περιοχής της Λεωφόρου Ελλάδος και της είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 85 ευρώ, φαίνεται όμως να μην έχει συμμορφωθεί. 

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί από επιτήδειους για τα φαινόμενα επαιτείας. Καλεί επιπρόσθετα τους πολίτες να είναι επιφυλακτικοί σε προσεγγίσεις από άγνωστα πρόσωπα και να μην τηρούν στάση τυφλής εμπιστοσύνης προς τον οποιονδήποτε άγνωστο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αρκετές περιπτώσεις άγνωστα πρόσωπα προσεγγίζουν πολυσύχναστα μέρη, δρόμους, και οικίες ζητώντας οικονομική βοήθεια και προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς.

Οι επιτήδειοι συχνά επιλέγουν να επισκέπτονται κατοικίες όπου διαμένουν ευάλωτα, ηλικιωμένα πρόσωπα, είτε για πλανοδιοπώληση αντικειμένων, είτε ζητώντας οικονομική βοήθεια με παρόμοιες ψευδείς προφάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE