Κύπρος- Κατεχόμενα: Επικίνδυνος εγκληματίας απέδρασε από τη «φυλακή» - Βγήκε στο δρόμο ο στρατός με τα όπλα – Τον ψάχνουν παντού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπρος- Κατεχόμενα: Επικίνδυνος εγκληματίας απέδρασε από τη «φυλακή» - Βγήκε στο δρόμο ο στρατός με τα όπλα – Τον ψάχνουν παντού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στα κατεχόμενα μετά την απόδραση κρατουμένου από τις φυλακές του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο η απόδραση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 8/2 γύρω στις 18:00 το απόγευμα, όταν κρατούμενος για σοβαρή υπόθεση, εκμεταλλευόμενος την είσοδο φορτηγού που μετέφερε τρόφιμα, βγήκε τρέχοντας από την πύλη.

Πρόκειται όπως μεταδίδεται για ένα επικίνδυνο εγκληματία ο οποίος είχε συλληφθεί το 2019 στη Κερύνεια μετά από επίθεση του σε γυναίκα, από την οποία έκλεψε και χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα, ότι η Αστυνομία τον ψάχνει παντού, ενώ φαίνεται πως τελευταία φορά θεάθηκε στην περιοχή του Δικώμου ενώ για τον εντοπισμό του βγήκε στους δρόμους και ο κατοχικός στρατός, βοηθωώντας στις έρευνες.

Γίνεται λόγος μάλιστα για πληροφορίες από τη Ρωσία χώρα από την οποία κατάγεται ο καταζητούμενος Alexsandr Satlaev, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα ο οποίος είχε καταδικαστεί για 4 βιασμούς γυναικών.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με αρμόδια πηγή και όπως μας αναφέρθηκε δεν υπάρχει για την ώρα αίτημα μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το έγκλημα ώστε τα στοιχεία του αλλά και η φωτογραφία του να δοθούν στη δημοσιότητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE