Ίσως “ΒΓΑΛΕΙ” κόκκινη στον Νεοκλέους ο Μάζιτς…

Ίσως “ΒΓΑΛΕΙ” κόκκινη στον Νεοκλέους ο Μάζιτς…

Ο Νικόλας Νεοκλέους δεν πήγε καλά, στο προχθεσινό παιχνίδι της ΑΕΛ με την Πάφο στο Τσίρειο. 

Αν μπήκε στη διαδικασία να δει τις φάσεις, θα διαπίστωσε κι ο ίδιος τα σημαντικότερα του λάθη.

Για μας ήταν δυο, η φάση που έδωσε λανθασμένα κόκκινη στον Κβίντα στο χέρι που έκανε στο φινάλε (που φυσικά ήταν πέναλτι για την ΑΕΛ), αλλάζοντας την απόφαση του στην πορεία (δίδοντας του κίτρινη), όταν πήγε στην οθόνη του VAR. 

Eπίσης, μετά τον Πάνιτς της Πάφου στο 65′ που τον έβγαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, θα έπρεπε να πράξει το ίδιο, οκτώ λεπτά αργότερα, με τον Ριέρα. 

Λογικά ο παρατηρητής Μιχάλης Καραϊσκάκης, δεν έβαλε ψηλό βαθμό, στον Αη Θεραπίτη (η καταγωγή του είναι από το χωριό Άγιος Θεράποντας Λεμεσού) ρεφ.

Υπάρχει πιθανότητα – όπως μας έλεγαν πηγές από το Τμήμα Διαιτησίας- ο Μίροσλαβ Μάζιτς να “βγάλει” κόκκινη κάρτα στον Νικόλα Νεοκλέους και να τον “κάτσει” για δυο αγωνιστικές.

Όπως έκανε πρόσφατα, με Τιμόθεο Χριστοφή και Κυριάκο Χριστοδούλου.

Π.Χ. 

The post Ίσως “ΒΓΑΛΕΙ” κόκκινη στον Νεοκλέους ο Μάζιτς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE