ΠΑΦΟΣ: 70χρονος παρασύρθηκε απο όχημα - Η κατάσταση της υγείας του

ΠΑΦΟΣ: 70χρονος παρασύρθηκε απο όχημα - Η κατάσταση της υγείας του

Πεζός ηλικίας 70 ετών τραυματίσθηκε όταν παρασύρθηκε από όχημα αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:40 το απόγευμα της Δευτέρας 39χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Ανδρέα Τσέλεπου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε και τραυμάτισε έναν πεζό Ελληνοκύπριο ηλικίας 70 ετών ο οποίος διασταύρωνε πεζός τον δρόμο.

Ο 70χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία .

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του οχήματος δεν έπαθε οτιδήποτε.

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του τροχαίου συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE