Μαρτίδης: «Δεν είναι σαν κάτι άλλους…»

Μαρτίδης: «Δεν είναι σαν κάτι άλλους…»

Ο νέος προπονητής του Ερμή, Νικόλας Μαρτίδης, μετά το νικηφόρο του ντεμπούτο επί της Δόξας, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Μόλις τρεις μέρες είμαι στην ομάδα. Τους είπα να μπουν δυνατά για να αλλάξουμε το κλίμα. Δεν μπήκαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ νωρίς. Κάναμε διορθώσεις. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς. Χαίρομαι που επέστρεψα με νίκη στην α’ κατηγορία. Ευχαριστώ την διοίκηση για την ευκαιρία. Ο Ρουσιάς δεν είναι σαν κάτι άλλους Κύπριους που μπαίνουν μέσα ως αλλαγή και το βλέπουν ως αγγαρεία. Ξεκινήσαμε πιο συντηρητικά και στην συνέχεια αγωνιστήκαμε πιο επιθετικά. Όταν κερδίζει ο Εθνικός το ΑΠΟΕΛ και η Καρμιώτισσα χάνει την νίκη από τον Απόλλωνα στο τέλος βλέπουμε κάθε παιχνίδι για την επιτυχία. Αγωνιζόμαστε κόντρα στην Ομόνοια στην επόμενη αγωνιστική όμως είναι ένα παιχνίδι 11 εναντίον 11».

 

The post Μαρτίδης: «Δεν είναι σαν κάτι άλλους…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE