Διαμαρτυρία Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων-Δάλι για λειτουργία δύο ασφαλτικών μονάδων

Διαμαρτυρία Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων-Δάλι για λειτουργία δύο ασφαλτικών μονάδων

Τη διαμαρτυρία της για την ύπαρξη δύο ασφαλτικών μονάδων στην περιοχή, εκφράζει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μητέρων Ενορίας «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δάλι καλώντας τους ιδιοκτήτες να αναστείλουν την λειτουργία τους λόγω των προβλημάτων υγείας που προκαλούν.

 
Πρόκειται αναφέρουν για μια «κακή διαχείριση και κακό σχεδιασμό του παρελθόντος», στα οποία πρέπει να τεθεί τέρμα.
 
«Το σχολείο σήμερα πνίγεται, τα παιδιά μένουν στις τάξεις, ζαλίζονται και κάνουν εμετό το πρόγευμά τους», προσθέτουν.
 
Απευθυνόμενες στους ιδιοκτήτες των μονάδων, τους καλούν να τερματίσουν τις δραστηριότητες για «να γλιτώσουν οι ζωές των παιδιών και να μη μείνετε στην ιστορία ως ένα δεύτερο Άστρασολ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE