Διαμαρτυρία Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων-Δάλι για λειτουργία δύο ασφαλτικών μονάδων

Διαμαρτυρία Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων-Δάλι για λειτουργία δύο ασφαλτικών μονάδων

Τη διαμαρτυρία της για την ύπαρξη δύο ασφαλτικών μονάδων στην περιοχή, εκφράζει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μητέρων Ενορίας «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δάλι καλώντας τους ιδιοκτήτες να αναστείλουν την λειτουργία τους λόγω των προβλημάτων υγείας που προκαλούν.

 
Πρόκειται αναφέρουν για μια «κακή διαχείριση και κακό σχεδιασμό του παρελθόντος», στα οποία πρέπει να τεθεί τέρμα.
 
«Το σχολείο σήμερα πνίγεται, τα παιδιά μένουν στις τάξεις, ζαλίζονται και κάνουν εμετό το πρόγευμά τους», προσθέτουν.
 
Απευθυνόμενες στους ιδιοκτήτες των μονάδων, τους καλούν να τερματίσουν τις δραστηριότητες για «να γλιτώσουν οι ζωές των παιδιών και να μη μείνετε στην ιστορία ως ένα δεύτερο Άστρασολ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αγία Νάπα: Βρήκαν 53χρονο βαριά τραυματισμένο στη μέση του δρόμου – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Αγία Νάπα: Βρήκαν 53χρονο βαριά τραυματισμένο στη μέση του δρόμου – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άνδρας ηλικίας 53 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE