Συμπλήρωσε… ΚΑΡΕ και η σεζόν ακόμη δεν τέλειωσε

Συμπλήρωσε… ΚΑΡΕ και η σεζόν ακόμη δεν τέλειωσε

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος (2020-2021) έχει φέρει στον πάγκο του Ερμή Αραδίππου τέσσερις προπονητές μέχρι στιγμής.

Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με Νίκο Παναγιώτου στον πάγκο του Ερμή, όπου η διοίκηση Λούκα Φανιέρου στις πρώτες… στραβές αποφάσισε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να υποδείξει τον Νίκο Ανδρονίκου ως νέο κόουτς.

Ακολούθως, οι «φτεροπόδαροι» χώρισαν και με τον Ανδρονίκου και… κλήθηκε ο Μαρίνος Σατσιάς ως ο νέος προπονητής του Ερμή Αραδίππου.

Εντούτοις, η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου έδωσε… πασαπόρτι και σε ακόμη έναν Κύπριο τεχνικό και από σήμερα έχει νέο προπονητή, συμπατριώτη μας, τον Νικόλα Μαρτίδη.

Τέσσερις προπονητές ως τώρα στην τρέχουσα σεζόν στον Ερμή Αραδίππου και μάλιστα και οι τέσσερις είναι Κύπριοι.

The post Συμπλήρωσε… ΚΑΡΕ και η σεζόν ακόμη δεν τέλειωσε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE