«Είμαι ζωντανός!» - Η στιγμή που βρίσκουν επιζώντα μετά την κατάρρευση παγετώνα στα Ιμαλάια - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι ζωντανός!» - Η στιγμή που βρίσκουν επιζώντα μετά την κατάρρευση παγετώνα στα Ιμαλάια - ΒΙΝΤΕΟ

Αγκαλιά με τους σωτήρες του πανηγύρισε για τη διάσωσή του ένας εργάτης υδροηλεκτρικού εργοστασίου στην Ινδία, ο οποίος ανασύρθηκε από τούνελ, που κόπηκε στα δύο στα Ιμαλάια μετά την κατάρρευση τμήματος παγετώνα.

Ο άνδρας σήκωσε τα χέρια ψηλά ανακουφισμένος ενώ οι διασώστες πανηγύριζαν, αφού τον ανέσυραν από το τούνελ στα Ιμαλάια που κόπηκε στα δύο, όταν ένα κομμάτι παγετώνα αποκολλήθηκε στέλνοντας ένα «τείχος» από όγκους ορμητικών υδάτων και φερτές ύλες στη στενή κοιλάδα στη βόρεια Ινδία.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι, πιθανώς πάνω από 200, αγνοούνται, ανάμεσά τους και εργάτες στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο, που κατακλύστηκε από την πλημμύρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE