«Είμαι ζωντανός!» - Η στιγμή που βρίσκουν επιζώντα μετά την κατάρρευση παγετώνα στα Ιμαλάια - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι ζωντανός!» - Η στιγμή που βρίσκουν επιζώντα μετά την κατάρρευση παγετώνα στα Ιμαλάια - ΒΙΝΤΕΟ

Αγκαλιά με τους σωτήρες του πανηγύρισε για τη διάσωσή του ένας εργάτης υδροηλεκτρικού εργοστασίου στην Ινδία, ο οποίος ανασύρθηκε από τούνελ, που κόπηκε στα δύο στα Ιμαλάια μετά την κατάρρευση τμήματος παγετώνα.

Ο άνδρας σήκωσε τα χέρια ψηλά ανακουφισμένος ενώ οι διασώστες πανηγύριζαν, αφού τον ανέσυραν από το τούνελ στα Ιμαλάια που κόπηκε στα δύο, όταν ένα κομμάτι παγετώνα αποκολλήθηκε στέλνοντας ένα «τείχος» από όγκους ορμητικών υδάτων και φερτές ύλες στη στενή κοιλάδα στη βόρεια Ινδία.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι, πιθανώς πάνω από 200, αγνοούνται, ανάμεσά τους και εργάτες στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο, που κατακλύστηκε από την πλημμύρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE