ΠΑΦΟΣ: Πήγε να απλώσει ρούχα και βρέθηκε στο κενό - Στο νοσοκομείο 34χρονος

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να απλώσει ρούχα και βρέθηκε στο κενό - Στο νοσοκομείο 34χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται 34χρόνος ο οποίος μετά απο πτώση του απο ταράτσα πολυκατοικίας, τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» 34χρονος ο άνδρας από την Ρουμανία ανέβηκε κατα τις 20:00 το βράδυ στην ταράτσα του, με σκοπό να απλώσει ρούχα.

Ωστόσο ο 34χρονος φαίνεται να μην υπολόγισε σωστα τις αποστάσεις με αποτέλεσμα να μην δει τον φωταγωγό και να πέσει από ύψος τεσσάρων μέτρων. 

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γ.Ν Πάφου όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση του κρίνεται εκτός κινδύνου, ενώ νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Μονάδα όπου σύφμωνα με τους γιατρούς φέρει  κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο

Τραγωδία στην Αγλαντζιά: Νεκρός 25χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών - Βίντεο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Τσαμίσια Χρίστος Τσαγγαρίδης, 25 ετών, από την Παλουριώτισσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE