ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταία «ζαριά» για τα ημιτελικά

Τελευταία «ζαριά» για τα ημιτελικά

Τρεις αγώνες για την ενδιάμεση φάση

Η ενδιάμεση φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ολοκληρώνεται την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2021 με τους τρεις επαναληπτικούς αγώνες όπου ξεχωρίζει ο αγώνας Ανορθώσεως – Lemesos Volleyball στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως.

Η Robo Μarkets ΑΕΛ ταξιδεύει στο Αυγόρου για να αντιμετωπίσει το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου. Παράλληλα, στο «ΚΙΤΙΟΝ» η ΑΕΚ υποδέχεται την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – LEMESOS VOLLEYBALL

Το ντέρμπι της ημέρας εάν θέλετε, μεταξύ δυο ποιοτικών ομάδων όπως έδειξαν ειδικά στις δυο φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η Ανόρθωσις υποδέχεται την Lemesos Volleyball στον επαναληπτικό του 3-1 που κέρδισε την περασμένη Τρίτη στο Λύκειο Πολεμιδιών.

Η «Μεγάλη Κυρία» είναι το φαβορί και θα επιδιώξει να επιβάλει τον ρυθμό της για να πάρει νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά. Σημειώνεται ότι η Ανόρθωσις προκρίνεται και με ήττα 2-3 σετ.

Οι «ροζ» έδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την Ανόρθωση αφού οι δυο μεταξύ τους αγώνες κρίθηκαν σχεδόν στις λεπτομέρειες. Η Lemesos Volleyball πάει στη Λευκωσία με στόχο την καθαρή νίκη που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό σετ» με στόχο να οδηγήσει την πρόκριση σε «χρυσό» σετ των 15  πόντων.

Στον πρώτο αγώνα που έγινε την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2021 στο Λύκειο Πολεμιδιών η Ανόρθωσις κέρδισε με 3-1 σετ.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Ενδιαφέρον προκαλεί το παιχνίδι στη Λάρνακα μεταξύ δυο ομάδων με ταλέντο. Σαφέστατα, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως η οποία είναι πολύ ποιοτική και εμπειρότατη είναι το μεγάλο φαβορί, αφού έχει και το 3-0 στο «χέρι» από τον πρώτο αγώνα.

Η ΑΕΚ δεν θα παρατήσει τη σειρά και στο «ΚΙΤΙΟΝ» θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που θα έχει για πρόκριση στους ημιτελικούς. Οι «κιτρινοπράσινες» ψάχνουν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να φέρουν την πρόκριση στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως μετά τη νίκη στο «ΝΕΑΠΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» την περασμένη Τρίτη πάει ως  φαβορί στη Λάρνακα και θέλει να το επιβεβαιώσει. Το Κύπελλο αποτελεί τεράστιο στόχο για την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη και θέλει να το διεκδικήσει. Οι «μελανόλευκες» της Νεάπολης βολεύονται και με ήττα 2-3.

Στον πρώτο αγώνα της ενδιάμεσης φάσης που έγινε την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2021 στην Αίθουσα «ΝΕΑΠΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» η Ολυμπιάδα επικράτησε με 3-0 σετ.

 ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Robo Markets ΑΕΛ

Τρεις μέρες μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα οι δυο ομάδες δίνουν ξανά ραντεβού για να λύσουν μια και καλή τις διαφορές τους. Την Τρίτη θα αγωνιστούν στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου στον επαναληπτικό του 3-0 που κέρδισε το Σάββατο η Robo Markets ΑΕΛ.

Το αποτέλεσμα του Σαββάτου χρήζει αυτομάτως και λόγω ποιότητας την Robo Markets ΑΕΛ μεγάλο φαβορί. Οι «γαλαζοκίτρινες» πάνε στο Αυγόρου για τη νίκη αλλά και για να δοθεί η ευκαιρία σε νεαρές και ελπιδοφόρες παίκτριες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι. Σημειώνεται ότι η Robo Markets ΑΕΛ βολεύεται και με ήττα 2-3.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου βλέπει τον αγώνα ως ένα πολύ δυνατό τεστ με στόχο την αξιοπρεπή εμφάνιση. Η ομάδα του Δημοσθένη Ζυμαράκη θα κυνηγήσει όλες τις ελπίδες που έχει, νοουμένου ότι χρειάζεται νίκη με 3-0 και 3-1 για να φέρει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

Στον αγώνα του Σαββάτου που ήταν ο πρώτος στη σειρά, η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» με 3-0 σετ.

*Στην ημιτελική φάση αναμένει ο Property Gallery Απόλλων που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση χωρίς αγώνες.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

The post Τελευταία «ζαριά» για τα ημιτελικά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top