Κυριάκου: «Ήμασταν τυχεροί…»

Κυριάκου: «Ήμασταν τυχεροί…»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Χάρης Κυριάκου, μετά τη νίκη επί της Πάφος FC μιλώντας στη Cytavision είπε τα εξής: 

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το ξέραμε από την αρχή. Όπως φάνηκε μέσα στο γήπεδο το παιχνίδι τελειώνει πάντα στο 95′. Είχαμε το πέναλτι, το χάσαμε και μετά τρέχαμε μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Πολύ σημαντικό τρίποντο. Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ στο 2ο ημίχρονο. Ευτυχώς δεν δεχτηκαμε γκολ στις φάσεις που είχε η Πάφος. Τρεις πόντοι και προχωράμε».

Για την συνέχεια: «Έχουμε το ντέρμπι την Τετάρτη, έχουμε ξανά ντέρμπι την Δευτέρα. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό».

 

The post Κυριάκου: «Ήμασταν τυχεροί…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE