Πήρε εξιτήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Πήρε εξιτήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, από το νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο την Τετάρτη αφότου ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η οικογένεια του ηθοποιού, αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος  λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση. 

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε. 

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.