Back to back νίκες μετά από καιρό για τη Σέλτικ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Back to back νίκες μετά από καιρό για τη Σέλτικ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Η Σέλτικ κατάφερε να πανηγυρίσει δεύτερη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα.

Δεύτερη σερί νίκη μετά από έναν μήνα πήρε η Σέλτικ, λυγίζοντας με 2-1 τη Μάδεργουελ.

Η ομάδα του Νιλ Λένον, μετά τη νίκη επί της Κιλμάρνοκ πανηγύρισε ξανά, κάτι που έχει να καταφέρει μετά το τέλος του Δεκέμβρη.

Οι Κέλτες μπήκαν αγριεμένοι στο παιχνίδι, με τον Γουελς να ανοίγει το σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό του παιχνιδιού, ενώ ο Εντουάρ το 50′ έκανε το 2-0.

Ο Άλαν Κάμπελ μείωσε στο 66′ για τους φιλοξενούμενους, που διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, που δεν δόθηκε.

Σημαντική νίκη που την κρατάει κοντά στην πρώτη εξάδα πήρε η Σεντ Τζόνστον, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λίβινγκστον, ενώ η Σεντ Μίρεν κράτησε τη θέση μέσα στους έξι πρώτους, διευρύνοντας το αρνητικό σερί της Κιλμάρνοκ με 2-0.

Αναλυτικά, η 28η αγωνιστική:

Σάββατο 6/2
Σέλτικ-Μάδεργουελ 2-1
(2′ Γουέλς, Εντουάρ – 66′ Κάμπελ)

Χιμπέρνιαν-Αμπερντίν 2-0
(27′ πεν. 67′ Μπόιλ)

Λίβινγκστον-Σεντ Τζόνστον 1-2
(83′ Πίτμαν – 45+2′ Τάνσερ, 51′ Ρούνει)

Ρος Κάουντι-Νταντί Γιουνάιτεντ 0-2
(63′ Σάνκλαντ, 76′ Έντουαρντς)

Σεντ Μίρεν-Κιλμάρνοκ 2-0
(38′ ΜακΆλιστερ, 61′ Ομπίκα)

Κυριακή 7/2
Χάμιλτον-Ρέιντζερς (14:00)

Η επόμενη (29η) αγωνιστική:

Αμπερντίν-Σεντ Μίρεν (17:00)
Νταντί Γιουνάιτεντ-Λίβινγκστον
Μάδεργουελ-Χάμιλτον
Ρέιντζερς-Κιλμάρνοκ
Ρος Κάουντι-Χιμπέρνιαν

Κυριακή 14/2
Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ (14:00)

Πηγή: sport-fm.gr

The post Back to back νίκες μετά από καιρό για τη Σέλτικ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE