Πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με Ράμος!

Πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με Ράμος!

Ο Σέρχιο Ράμος θα περάσει το Σάββατο (6/2) την πόρτα του χειρουργείου καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον μηνίσκο που κληρονόμησε από τον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup με την Μπιλμπάο. Εκτός δράσης για ενάμιση μήνα.

Χειρουργείο για τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ανδαλουσιανός αρχηγός της Ρεάλ θα εγχειριστεί εντός του Σαββάτου όπως αποκάλυψε η Cadena COPE καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον μηνίσκο του αριστερού του ποδιού.

Ο 34χρονος “κληρονόμησε” τον τραυματισμό από τον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup κόντρα στην Μπιλμπάο.

Το διάστημα απουσίας του από τις υποχρεώσεις των μερένγκες εκτιμάται στις έξι εβδομάδες.

Χάνει έτσι τα ματς Ουέσκα, Βαλένθια, Βαγιαδολίδ, Αταλάντα, Σοθιεδάδ, Ατλέτικο και θα τρέξει για τη ρεβάνς με τους μπεργκαμάσκι στους 16 του Champions League.

Ήδη εκτός για περίπου ίδιο χρονικό διάστημα είναι και ο Εντέν Αζάρ. Βέβαια ο Βέλγος είναι περισσότερο καιρό τραυματίας παρά… υγιής στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Πηγή: Sport24.gr

The post Πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με Ράμος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE