ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεβαν από σπίτια μέχρι... αυλές οι δύο συλληφθέντες - Ανακόπηκαν για έλεγχο και είχαν μαζί τους όλα τα 'απαραίτητα'

ΚΥΠΡΟΣ: Έκλεβαν από σπίτια μέχρι... αυλές οι δύο συλληφθέντες - Ανακόπηκαν για έλεγχο και είχαν μαζί τους όλα τα 'απαραίτητα'

Δυο άτομα ηλικίας 40 και 25 ετών συνελήφθησαν σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δυο άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν στην Λάρνακα ανέκοψαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας για έλεγχο και σε έρευνα που έγινε ανευρέθηκαν στο όχημα διαρρηκτικά εργαλεία, όπως κόπτης σιδήρων, κατσαβίδια, μία κουκούλα και ζεύγη γαντιών.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας ανέλαβε τη διερεύνηση υπόθεσης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι εναντίον του 40χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης ξυλουργείου που διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ 21 και 22 περασμένου Ιανουαρίου, στην Αμμόχωστο και διερευνούσε το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Από το ξυλουργείο κλάπηκε αριθμός ηλεκτρικών και άλλων εργαλείων.
 
Από έρευνες που ακολούθησαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους σχετικά με ακόμη τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου, στην Αμμόχωστο.
 
Πρόκειται  για δύο υποθέσεις διαρρήξεων, μίας κατοικίας και μίας αποθήκης, από όπου κλάπηκαν εργαλεία και άλλα αντικείμενα, καθώς και για δύο υποθέσεις κλοπής, μίας μηχανής κοπής ξύλων και δοχείων με καύσιμα, από την αυλή δύο κατοικιών στην Αμμόχωστο.
 
Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα για τις πέντε συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE