Ντανίλο: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα του ποδοσφαίρου»

Ντανίλο: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα του ποδοσφαίρου»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Ντανίλο Τσιρίνο.

Αναλυτικά:

«Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν ανοικτό. Σκόραρα, αλλά το γκολ μου ακυρώθηκε και δεν πιστεύω ότι ήταν οφσάιντ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια μας».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ότι το γκολ του ακυρώθηκε για μερικά εκατοστά, είπε: «Αν είναι πραγματικά οφσάιντ, εντάξει. Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα του ποδοσφαίρου, που τώρα κρίνονται κάποιες φάσεις στις λεπτομέρειες, σε κάποια εκατοστά όπως σήμερα. Δεν μέτρησε το γκολ και δεν πήραμε την ισοπαλία και τον ένα βαθμό».

The post Ντανίλο: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα του ποδοσφαίρου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE