ΚΟΥΣΙΟΣ σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ: Έτοιμη να απαντήσει η Κυβέρνηση για τις διακοπές του Προέδρου

ΚΟΥΣΙΟΣ σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ: Έτοιμη να απαντήσει η Κυβέρνηση για τις διακοπές του Προέδρου

Απάντηση σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ δίνει ο Πρόεδρος, μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου..

Γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση θα παραμείνουν προσηλωμένοι στη δημιουργία κλίματος ενότητας ενόψει σοβαρών εξελίξεων στο εθνικό μας θέμα, της αντιμετώπισης της πανδημίας και των οικονομικών συνεπειών της, και δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο της όξυνσης της τοξικότητας που επιθυμούν ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, με τις σημερινές ανακοινώσεις τους για τις ιδιωτικές διακοπές του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις απαράδεκτες και ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπολύουν.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την προεκλογική τακτική και τον λαϊκισμό που επέλεξαν για να διεξάγουν την εκστρατεία τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει διαμηνύσει δια επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 10 Ιουνίου 2020 και δια δηλώσεως του στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερωτηματολόγιο θελήσουν να του υποβάλουν, και θα το πράξει ούτως ή άλλως διότι δεν έκρυψε τίποτα και τίποτα δεν έχει να κρύψει.

Πληροφοριακά, μέχρι και σήμερα δεν έχει αποσταλεί οποιοδήποτε ερωτηματολόγιο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει τίποτα να αποκρύψει είτε από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής είτε από την Ερευνητική Επιτροπή είτε από τον κυπριακό λαό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE