Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες
Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Επιτροπής, η πρώτη Συνεδρία, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021, στις 9:30 π.μ. με πρώτη μάρτυρα τη Βουλευτή Ειρήνη Χαραλαμπίδου και θα ακολουθήσει στις 11:00 π.μ. η κατάθεση του Βουλευτή Γιώργου Περδίκη.
Όλες οι συνεδρίες της Επιτροπής στις οποίες θα καταθέτουν μάρτυρες, θα διεξάγονται δημόσια, στην Αίθουσα Jean Monnet, του πρώην Ξενοδοχείου Φιλοξενία.
Όπως αναφέρεται, με βάση τα πρωτόκολλα που αφορούν στην πανδημία, ο μέγιστος αριθμός ατόμων που δύνανται να παρευρίσκονται στην πιο πάνω Αίθουσα είναι 25 και, προτεραιότητα θα δοθεί στους ενδιαφερομένους και στους δικηγόρους που θα τους εκπροσωπούν, καθώς και στους δημοσιογράφους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις