Ξέθαψαν νεκρό στη Θεσσαλονίκη μετά από μαρτυρία συγγενών ότι… κουνούσε τα μάτια του

Ξέθαψαν νεκρό στη Θεσσαλονίκη μετά από μαρτυρία συγγενών ότι… κουνούσε τα μάτια του

Μία παράξενη όσο και μακάβρια υπόθεση απασχόλησε το τελευταίο 24ωρο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που κλήθηκε να δώσει παραγγελία εκταφής ηλικιωμένου, ύστερα από μαρτυρία συγγενών ότι ο νεκρός, κατά την ταφή του, κουνούσε τα μάτια του.

Η μαρτυρία μεταφέρθηκε στην κόρη του ηλικιωμένου που προσέφυγε στην Εισαγγελία ζητώντας να γίνει έρευνα.

Με εισαγγελική διάταξη έγινε η εκταφή από τα Kοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη κι ακολούθησε νεκροψία από ιατροδικαστή που δεν επιβεβαίωσε τις υπόνοιες των συγγενών ότι ο νεκρός θάφτηκε ζωντανός.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE