Oύτε στα πιο ΤΡΕΛΑ τους όνειρα! Ομάδα για Ευρώπη το 2021…

Oύτε στα πιο ΤΡΕΛΑ τους όνειρα! Ομάδα για Ευρώπη το 2021…

Την πέμπτη νίκη της, κατά το 2021, πέτυχε χθες βράδυ η ΕΝΠ. Το γκολ – φωτοβολίδα του Πανός στα μισά του ημιχρόνου, αρκούσε για να πάρει το τρίποντο στην αναμέτρηση με την Ερμή. 

Με την εικόνα που εκπέμπει, αλλά και με την συγκομιδή βαθμών τον τελευταίο μήνα, μοιάζει με ομάδα που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Συγκεκριμένα… μάζεψε 16 βαθμούς (πέντε νίκες και μια ισοπαλία) τον τελευταίο μήνα και μόλις οκτώ στα 15 ματς που έδωσε το 2020.

Όμως, επειδή ήταν φτωχός ο απολογισμός στους πρώτους τέσσερις μήνες της σεζόν, ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Να παραμείνει στην κατηγορία, αφού τα πράγματα δυσκολεύουν ύστερα από την χθεσινή απόφαση να πέσουν (όπως προνοούσε η προκήρυξη) τέσσερις ομάδες στη Β’ κατηγορία.

Δείτε τον εντυπωσιακό απολογισμό της ομάδας του Κάρλος Φερέρ, από τις 2 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα:

02/01/21 1.D APOEL 0 – 2 Enosis
05/01/21 1.D Enosis 2 – 2 Karmiotissa View events
10/01/21 1.D AEK Larnaca 1 – 2 Enosis View events
15/01/21 1.D Enosis 1 – 0 AEL View events
20/01/21 1.D Olympiakos Nicosia 0 – 1 Enosis View events
23/01/21 1.D Enosis 0 – 1 Omonia Nicosia View events
30/01/21 1.D Doxa 1 – 0 Enosis View events
04/02/21 1.D Enosis 1 – 0 Ermis

The post Oύτε στα πιο ΤΡΕΛΑ τους όνειρα! Ομάδα για Ευρώπη το 2021… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE