Φτωχότερη η οικογένεια του Κυπριακού χάντμπολ

Φτωχότερη η οικογένεια του Κυπριακού χάντμπολ

Την απώλεια του Κυριάκου Πίσση θρηνεί η οικογένεια του χάντμπολ.

Ο Κυριάκος Πίσσης, επί σειρά ετών πρόεδρος του Παρνασσού Στροβόλου και αναμορφωτής της ομάδας, απεβίωσε την Πέμπτη (04/2) σε ηλικία 77 χρόνων, μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή.

Ο εκλιπόν υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο χώρο της χειροσφαίρισης στην Κύπρο και ένας από τους ακούραστους σκαπανείς του αθλήματος, το οποίο του οφείλει πολλά.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, εκ μέρους της οικογένειας του χάντμπολ, απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του Κυριάκου Πίσση και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο του Παρνασσού Στροβόλου και υιό του εκλιπόντος, Νικόλα Πίσση.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Χ. θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του Κυριάκου Πίσση, η οποία θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων για αντιμετώπιση εξάπλωσης της πανδημίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Image preview

The post Φτωχότερη η οικογένεια του Κυπριακού χάντμπολ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE