Άγριο παρασκήνιο όμως η πρόταση ΑΠΟΕΛ άλλαξε το… σκηνικό – 19 θετικοί ψήφοι!

Άγριο παρασκήνιο όμως η πρόταση ΑΠΟΕΛ άλλαξε το… σκηνικό – 19 θετικοί ψήφοι!

Εδώ και πολλές μέρες το παρασκήνιο πριν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ που θα εξέταζε την πρόταση για 14 ομάδες και τη διαβάθμιση ήταν άγριο.

Αν και πριν από λίγες μέρες φάνταζε σχεδόν σίγουρο ότι θα περνούσε η πρόταση των 10 σωματείων για να πέσουν δύο ομάδες αντί τέσσερις και να παραμείνουν και του χρόνου 14 οι ομάδες, εν τέλει το σκηνικό άλλαξε άρδην τα τελευταία 24ωρα.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE