Η κλήση της Εθνικής μπάσκετ ανδρών για τα ματς με Αλβανία και Πορτογαλία

Η κλήση της Εθνικής μπάσκετ ανδρών για τα ματς με Αλβανία και Πορτογαλία

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την κλήση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής Ανδρών, κ. Λίνου Γαβριήλ, ενόψει τους αγώνες για την προ-προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, που θα διεξαχθούν εντός έδρας στις 18 και 20 Φεβρουαρίου 2020 απέναντι στην Αλβανία και Πορτογαλία αντίστοιχα.

Η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:00 στο στάδιο “Τάσσος Παπαδόπουλος” Ελευθερία.

Αινέας Γιούνγκ (Ludwigsburg, Γερμανία)
Γιάννης Γιανναράς (Πετρολίνα ΑΕΚ)
Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός)
Γιώργος Τρετιακόβ (ΕΑΣ Ομόνοια)
Ζέιτ Μουόσα (Ολυμπιακός Πειραιώς)
Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ)
Ιωάννης Πασιαλής (Κεραυνός)
Μιχάλης Κουμής (Remedica ΕΝΠ)
Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός)
Παναγιώτης Μάρκου (Απόλλων)
Πάρης Μαραγκός (ΑΠΟΕΛ)
Ραφαήλ Ελευθέριου (Απόλλων)
Ρομπέρτο Μαντοβάνη (Πετρολίνα ΑΕΚ)
Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός)
Στέφανος Ηλιάδης (ΑΠΟΕΛ)
Σωτήρης Μανωλόπουλος (Πετρολίνα ΑΕΚ)
Φίλιππος Τίγκας (Απόλλων)
Χρίστος Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ)
Χριστόφορος Ραζής (Κεραυνός)

Πηγή: cbf.basketball

The post Η κλήση της Εθνικής μπάσκετ ανδρών για τα ματς με Αλβανία και Πορτογαλία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE