Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω υποστεί bullying επί χρόνια στο κανάλι που εργαζόμουν»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω υποστεί bullying επί χρόνια στο κανάλι που εργαζόμουν»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε πως η ίδια είχε υποστεί δημόσιο bullying επί χρόνια στο κανάλι που εργαζόταν και όλοι το έβλεπαν.

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» το πρωί της Πέμπτης (4/1) τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και δήλωσε πως και η ίδια έχει υποστεί δημόσιο bullying επί χρόνια στο κανάλι που εργαζόταν. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα δούμε κι άλλα να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Και πολύ καλά θα κάνουν κατά την άποψή μου. Και όπως είχα γράψει σε ανάρτησή μου “παραδώστε τους δράστες στην κοινή γνώμη! Αυτή θα τους δικάσει πιο αυστηρά!”. Τώρα είναι η ώρα ώριμη για να γίνει όπως έγινε και για να γίνει με τις διαστάσεις που έγινε».

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.