Mπαίνει ή δεν ΜΠΑΙΝΕΙ εξάδα η ομάδα του “Τσε”…

Mπαίνει ή δεν ΜΠΑΙΝΕΙ εξάδα η ομάδα του “Τσε”…

Φαίνεται ότι… χτυπήσαμε κέντρο, γι’ αυτό που γράψαμε χθες, ότι το μόνο που δεν έκανε ο Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, ήταν να φορέσει το μπερέ του Τσε Γκεβάρα. 

Δεν τον βρίσαμε τον άνθρωπο, απλώς επιλέξαμε έναν… αλλιώτικο τρόπο, να περιγράψουμε την προχθεσινή “επαναστατική” του έξαρση!

Στην πιάτσα πάντως, γίνεται μεγάλη συζήτηση, αν τελικά η Δόξα θα βρίσκεται στο πρώτο ή στο δεύτερο γκρουπ, κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Η προχθεσινή αντίδραση του προέδρου της, δεν ήταν άσχετη, με το ότι “μυρίστηκε” πως πάνε να χαλάσουν τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, για να μην υπάρξει τετραπλή, αλλά διπλή διαβάθμιση στο φετινό πρωτάθλημα.

Αν τελικά ψηφίσει “οχι” η Πάφος ή η ΕΝΠ (ή και οι δυο αυτές ομάδες), αναμένεται να γίνει “σκοτωμός” στο δεύτερο γκρουπ στα πλέι οφ.

Π.Χ. 

The post Mπαίνει ή δεν ΜΠΑΙΝΕΙ εξάδα η ομάδα του “Τσε”… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE