Στην τελική ευθεία του Λοβέρα!

Στην τελική ευθεία του Λοβέρα!

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η μετακίνηση του Μάξι Λοβέρα στη Ρασίνγκ, αφού η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία, όπως ανέφερε ο Κ. Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM. Η ρήτρα του Αργεντινού.

Τελειώνει του Λοβέρα στη Ρασίνγκ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η παραχώρηση του 21χρονου άσου από τον Ολυμπιακό στον σύλλογο της Αργεντινής, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μεταφέροντας πληροφορίες από το Μπουένος Άιρες.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο περίπου (μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου) και η οψιόν αγοράς θα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν, ο Λοβέρα, ο οποίος έχει παρουσιαστεί κατώτερος των προσδοκιών, έκανε μόλις πέντε συμμετοχές με τους Πειραιώτες, ενώ πέρυσι είχε 29 με 2 γκολ.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Στην τελική ευθεία του Λοβέρα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE