Ανανέωση της θητείας της UNFICYP από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ανανέωση της θητείας της UNFICYP από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Το ψήφισμα S/RES/2561 (2021) για την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, UNFICYP, κυκλοφόρησε σήμερα, 3.2.2021, ως επίσημο έγγραφο του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το ψήφισμα, το οποίο είχε υιοθετηθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, στις 29.1.2021, μέσω διαδικτυακής συνάντησης, ανανεώνει για ακόμη έξι μήνες τη θητεία της UNFICYP, μέχρι την 31 Ιουλίου 2021.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE