Όσα είπε η Δρ. Κολιού για την αύξηση των SMS - Πονοκέφαλος με τις μεταλλάξεις – Γυμναστήρια και θέατρα στις επόμενες χαλαρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα είπε η Δρ. Κολιού για την αύξηση των SMS  - Πονοκέφαλος με τις μεταλλάξεις – Γυμναστήρια και θέατρα στις επόμενες χαλαρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δυο SMS πρέπει να παραμείνουμε τόνισε η Δρ. Μαρία Κολιού, ενώ την ίδια ώρα είπε πως πρέπει να λάβουμε σοβαρά στα υπόψιν μας τις μεταλλάξεις του ιού που παρουσιάζονται στην Ευρώπη, αναφέροντας πως μπορεί να τις έχουμε και στην Κύπρο.

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των γυμναστήριων, όσο και για την επανέναρξη των προπονήσεων στη Β’ κατηγόρια, δήλωσε πως θα μπορούσαν να τηρήσουν το πρωτόκολλο της ΚΟΠ.

Παράλληλα ανέφερε πως το θέατρα είναι ένας χώρος που τηρούνται εξαιρετικά τα πρωτόκολλα και το άνοιγμα τους θα μπορούσε να είναι μέσα στις επόμενες χαλαρώσεις.

Την ίδια ώρα είπε πως θα αργήσουμε να έχουμε εικόνα για απόδοση των μέτρων, αναφέροντας ως παράδειγμα τα μέτρα του Δεκεμβρίου που τώρα άρχισαν αν αποδίδουν.

Δείτε τις δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE