Σάλος στην Ελλάδα: Η φιλόλογος δεν έκανε μόνο ιδιαίτερα στον 13χρονο - Της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη οι γονείς

Σάλος στην Ελλάδα: Η φιλόλογος δεν έκανε μόνο ιδιαίτερα στον 13χρονο - Της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη οι γονείς

 

Φιλόλογος καθηγήτρια στην Ελλάδα κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της.

Η 36χρονη καθηγήτρια δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η φιλόλογος άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον μαθητή σχολείου της Αθήνας από τις αρχές του 2020, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά και όπως είπε ο 13χρονος σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η καθηγήτρια του είχε υποσχεθεί ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό.

Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του και αμέσως προχώρησε στη σχετική καταγγελία.

Το Mega μετέδωσε ότι σύμφωνα με τις κατηγορίες είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του, στο σπίτι του, αλλά και σε ξενοδοχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE