Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Ένα κοκτέιλ μολότοφ έπεσε από άγνωστο κοντά σε συναγωγή στο Λονδίνο, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης. Η αστυνομία απέκλεισε τον δρόμο Golders Green στα βόρεια της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο.
Ένας σύμβουλος της συνοικίας West Hendon έγραψε στο Twitter: «Αστυνομία και πυροσβεστική βρίσκονται στο σημείο. Φαίνεται ότι έπεσε ένα κοκτέιλ μολότοφ δίπλα σε μια συναγωγή».
Βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο δείχνει ότι οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες, ενώ δεκάδες αστυνομικοί προσπαθούν να απομακρύνουν τους παρευρισκόμενους.
ΠΗΓΗ Protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




