Επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας ο Κούμας για τις μικρές κατηγορίες – Πότε βγαίνει η ΑΠΟΦΑΣΗ

Επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας ο Κούμας για τις μικρές κατηγορίες – Πότε βγαίνει η ΑΠΟΦΑΣΗ

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για την επικοινωνία που είχε σήμερα (02/02) ο πρόεδρος Κούμας με τον Υπουργό Υγείας.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας είχε σήμερα επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Ο κ. Κούμας μετέφερε στον Υπουργό τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του για τη συνεχιζόμενη διακοπή των Πρωταθλημάτων των μικρών κατηγοριών και του εξέφρασε την επιθυμία της Ομοσπονδίας για επανεκκίνηση τους το συντομότερο δυνατό, με την τήρηση αυστηρών υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων.

Οι τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης αναμένονται αύριο, μετά την προγραμματισμένη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

The post Επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας ο Κούμας για τις μικρές κατηγορίες – Πότε βγαίνει η ΑΠΟΦΑΣΗ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE