ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα

Η συνεχής βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας, η πτώση των ημερήσιων επιβεβαιωμένων περιστατικών αλλά και η μείωση του βαθμού θετικότητας έχουν επιφέρει συγκρατημένα χαμόγελα αισιοδοξίας στις τάξεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και της Επιστημονικής Ομάδας.

Τα πακέτα μέτρων φαίνεται να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα κάτι που αναμένεται να φέρει άμεσα επιπλέον χαλαρώσεις, πέραν αυτών που επί της ουσίας έχουν εξαγγελθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.