ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα

Η συνεχής βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας, η πτώση των ημερήσιων επιβεβαιωμένων περιστατικών αλλά και η μείωση του βαθμού θετικότητας έχουν επιφέρει συγκρατημένα χαμόγελα αισιοδοξίας στις τάξεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και της Επιστημονικής Ομάδας.

Τα πακέτα μέτρων φαίνεται να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα κάτι που αναμένεται να φέρει άμεσα επιπλέον χαλαρώσεις, πέραν αυτών που επί της ουσίας έχουν εξαγγελθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".