ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα

Η συνεχής βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας, η πτώση των ημερήσιων επιβεβαιωμένων περιστατικών αλλά και η μείωση του βαθμού θετικότητας έχουν επιφέρει συγκρατημένα χαμόγελα αισιοδοξίας στις τάξεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και της Επιστημονικής Ομάδας.

Τα πακέτα μέτρων φαίνεται να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα κάτι που αναμένεται να φέρει άμεσα επιπλέον χαλαρώσεις, πέραν αυτών που επί της ουσίας έχουν εξαγγελθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται άμεσα νέες χαλαρώσεις – Τι ανοίγει και τι επιτρέπεται, οι φόβοι για τρίτο κύμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE