Γ.Εισαγγελέας: Σοβαρό το θέμα της κατεδάφισης διατηρητέων υποστατικών στην Παλιά Λευκωσία

Γ.Εισαγγελέας: Σοβαρό το θέμα της κατεδάφισης διατηρητέων υποστατικών στην Παλιά Λευκωσία

Σοβαρό το θέμα της κατεδάφισης διατηρητέων υποστατικών στην Παλιά Λευκωσία, λέει ο Γενικός Εισαγγελέας και ζητά ενδελεχή ενημέρωση.

Επιστολή σε σχέση με την κατεδάφιση διατηρητέων υποστατικών στην Παλιά Λευκωσία, ιδιοκτησίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, απέστειλε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Σαββίδης προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή και τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη αντίστοιχα.

Χαρακτηρίζοντας το θέμα της κατεδάφισης διατηρητέων υποστατικών ως σοβαρό και αναφερόμενος στα σχετικά δημοσιεύματα των ΜΜΕ μέσω των οποίων το θέμα ανεδείχθη, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας ζητά, μέσω των επιστολών του, όπως τύχει ενημέρωσης για τα γεγονότα της συγκεκριμένης υπόθεσης και τις ενέργειες που οι αρμόδιες Αρχές θα προβούν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, έτσι ώστε να αποφασιστούν από τον Γενικό Εισαγγελέα τυχόν περαιτέρω ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE