Η Aγγελική Λάμπρη πάγωσε το πανελλήνιο: «Ήμουν εγκλωβισμένη και εκείνος προέβη σε σεξουαλική πράξη μόνος του»

Η Aγγελική Λάμπρη πάγωσε το πανελλήνιο: «Ήμουν εγκλωβισμένη και εκείνος προέβη σε σεξουαλική πράξη μόνος του»

Περήφανη δηλώνει η Αγγελική Λάμπρη μετά τη χιονοστιβάδα καταγγελιών από Ελληνίδες ηθοποιούς για την κάθε μορφή βίας που καταγγέλλουν δημόσια.  Η ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και την Ανδριάννα Παρασκευοπούλου για τη σοκαριστική εμπειρία που υποστηρίζει πως είχε με γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Η κοινωνία είναι έτοιμη… Πρέπει να μιλήσουμε όλοι» σχολίασε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δίνω μήνυμα στην κόρη μου να μην φοβάται κανέναν».

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE