ΤΙΜΟΥΡ για 14 ομάδες: «Δεν θα με ρωτήσει κανείς – Ακόμα είμαστε καλά σε αυτό τον τόπο»

ΤΙΜΟΥΡ για 14 ομάδες: «Δεν θα με ρωτήσει κανείς – Ακόμα είμαστε καλά σε αυτό τον τόπο»

Όλα όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια, προπονητής της Ανόρθωσης, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Καρμιώτισσα για την 22η αγωνιστική.

Αναλυτικά: 

«Θα ήθελα αυτή τη νίκη να την αφιερώσω στον γιατρό Σεργίου. Έναν άνθρωπο που έφυγε πρόσφατα. Έναν άνθρωπο που τον γνώρισα από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Κύπρο. Σίγουρα θα μας λείψει όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί που μετράνε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε μπροστά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα. Οι τρεις βαθμοί είναι που μετράνε. Βέβαια είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για τις μεταγραφές: «Έκλεισε αυτό το θέμα δεν μιλάμε για το παρελθόν».

Για το ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις ομάδες και το πρωτάθλημα: «Δεν είμαι εγώ αρμόδιος. Να πάτε να ρωτήσετε τον αρμόδιο. Δεν θα ρωτήσει και δεν θα ενδιαφέρετε κανένας για τη γνώμη μου. Όταν θα πείτε το σωστό εσείς οι δημοσιογράφοι να το πω και εγώ. Θέλετε να σας πω την άποψη μου για να πατήσετε σε αυτό. Ακόμα είμαστε καλά σε αυτόν τον τόπο. Να είμαι υπέρ; Τι υπέρ; Αυτοί που είναι υπέρ για τις 14 ομάδες εργάζονται; Δουλεύει κανείς από αυτούς;»

The post ΤΙΜΟΥΡ για 14 ομάδες: «Δεν θα με ρωτήσει κανείς – Ακόμα είμαστε καλά σε αυτό τον τόπο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.