Aνακοινώθηκαν 46 νέα περιστατικά στα κατεχόμενα

Aνακοινώθηκαν 46 νέα περιστατικά στα κατεχόμενα

Ο "υπουργός υγείας" των κατεχομένων Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι σήμερα εντοπίστηκαν 46 νέα περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 3,157 εξετάσεων το τελευταίο 24ωρο.


Τα τρία εντοπίστηκαν σε επιβάτες στο παράνομο αεροδρόμιο, 8 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 35 είναι εγχώριες μεταδόσεις. Δεκαοκτώ εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 21 στην κατεχόμενη Κερύνεια και από 2 σε κατεχόμενο Τρίκωμο και κατεχόμενη Αμμόχωστο.
 
Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχεται στις 2,371  και καταγράφηκαν και 14 θάνατοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE