«Δολοφονικό» τάκλιν με κίνηση που θύμισε… καράτε! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δολοφονικό» τάκλιν με κίνηση που θύμισε… καράτε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιθετικός της Βάσκο προσγειώθηκε με καρατέκα κίνηση και τις τάπες στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Μπαΐα και σχεδόν το διέλυσε, αλλά ο διαιτητής για να τον αποβάλλει, χρειάστηκε το VAR.

Στην αναμέτρηση της Μπαΐα με τη Βάσκο ντα Γκάμα, ο τερματοφύλακας της πρώτης, Αρτούρ Φρίντριχ, χρειάστηκε να εγκαταλείψει το ματς σε φορείο. Λίγο νωρίτερα, ο Λεάντρο Καστάν της Βάσκο είχε φροντίσει να προσγειωθεί με κίνηση καρατέκα και τις τάπες στο πρόσωπό του.

Η φωτογραφία του μετά τον αγώνα ήταν συγκλονιστική για το πόσο επικίνδυνη ήταν η κίνηση του αντιπάλου του, αλλά το θέμα εδώ ήταν ο διαιτητής, ο οποίος σε μία τόσο ολοφάνερη φάση, χρειάστηκε να συμβουλευτεί το VAR, για να αποβάλει τον δράση.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Δολοφονικό» τάκλιν με κίνηση που θύμισε… καράτε! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE