ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο (Α6) Πάφου – Λεμεσού θα διεξαχθούν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου του 2021.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων,  την Πέμπτη, 04/02/2021,από τις 08:00 μέχρι τις 17:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο, από τη Χ.Θ. 52+000 μέχρι και τη Χ.Θ. 53+800 θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος (επίστρωση με ασφαλτικό σκυρόδεμα).

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Πάφο θα διοχετεύεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 50+000 του αυτοκινητόδρομου (παρά το χωριό Μανδριά) στην αντίθετη κατεύθυνση, που θα χρησιμοποιείται για αμφίδρομη κίνηση οχημάτων.

Όπως αναφέρεται, η κυκλοφορία θα επανέρχεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 54+700 (παρά την περιοχή Ανατολικού). 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top