ΑΠΟΦΑΣΗ για Μοϊσόφ ενόψει των ΝΤΕΡΜΠΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ για Μοϊσόφ ενόψει των ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Μοϊσόφ έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και ο Σωφρόνης Αυγουστή αποφάσισε όπως τον χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με Ανόρθωση και τον στερηθεί σε αυτό με τον Απόλλωνα.

Το ερχόμενο Σάββατο (06-02-2021) είναι προγραμματισμένο η ώρα 16:00 το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στο «ΑΕΚ Αρένα» απέναντι στην Ανόρθωση, ενώ την Τρίτη (09-02-2021) και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο για την 24η αγωνιστική το Απόλλων-ΑΕΚ.

Ο Μοϊσόφ δεν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι στη Λεμεσό.

The post ΑΠΟΦΑΣΗ για Μοϊσόφ ενόψει των ΝΤΕΡΜΠΙ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE