ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Του έδωσαν και κατάλαβε οι Κύπριοι - 50.000 SMS για μετακίνηση έφαγαν 'άκυρο'

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Του έδωσαν και κατάλαβε οι Κύπριοι - 50.000 SMS για μετακίνηση έφαγαν 'άκυρο'

Τα 2 μηνύματα για κατ'εξαίρεση μετακίνηση που δικαιούμαστε μοιάζουν λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες.

Όπως διαφάνηκε και από τον πίνακα που δημοσίευσε το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και αφορά το τελευταίο τετραήμερο (28-31/1) περίπου 1.500.000 μηνύματα στάλησαν στο 8998 με το Σαββατοκύριακο να έχει φυσικά την τιμητική του.

Μάλιστα μόνο τις δύο τελευταίες μέρες ο αριθμός άγγιξε το 1 εκατομμύριο ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση αφορά αυτά που... έφαγαν άκυρο από το 8998 ο αριθμός των οποίων άγγιξε τις 50.000.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE