Έκτακτο χειρουργείο για Γιολίτη - Τέθηκε... νοκ άουτ για δέκα μέρες

Έκτακτο χειρουργείο για Γιολίτη - Τέθηκε... νοκ άουτ για δέκα μέρες

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ενημερώνει ότι η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Έμιλυ Γιολίτη, για λόγους υγείας, θα απέχει από τα καθήκοντά της για περίπου δέκα μέρες.

Ο κα Γιολίτη βρίσκεται από χθες, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, με άδεια ασθενείας έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Κατόπιν υποδείξεων του θεράποντος ιατρού της, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης θα παραμείνει περιορισμένη, μέχρι την πλήρη ανάρρωσή της και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της σε περίπου δέκα μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.