Φόβοι για θλάση ο Βούρος

Φόβοι για θλάση ο Βούρος

Ο Πραξιτέλης Βούρος, ενδέχεται να έχει υποστεί θλάση, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Ο 26χρονος αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση.

Ο παίκτης είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και σίγουρα θα φανούν περισσότερα στη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα (1/2).

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Φόβοι για θλάση ο Βούρος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE