Άρχιζαν να βρίσκουν τα πατήματα τους σιγά-σιγά οι γαλαζοκίτρινοι από τη μέρα που ανέλαβε ο Ελλαδίτης κόουτς, αφού μετρούσαν πέντε παιχνίδια αήττητοι ενώ προκρίθηκαν και στα προημιτελικά του κυπέλλου επικρατώντας των κυανόλευκων.
Όμως, πάνω που είχε ανοδική πορεία η ομάδα της Λευκωσίας, ήρθε μια κακή παρουσία η οποία συνοδεύτηκε με ήττα και το πρώτο ζητούμενο είναι να μην επηρεάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Ο 44χρονος κόουτς θα δώσει μεγάλη έμφαση σε αυτό, αφού έμειναν τέσσερεις αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει να… προλάβει το τρένο της εξάδας, δεν έχει… ώρα για να «χολοσκά». Το πρόγραμμα του είναι απαιτητικό και δύσκολο.
Το γνωρίζουν όλοι στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο και πρώτος ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος θα θέλει να δει την ομάδα του σε ένα ακόμα ντέρμπι να βγάλει αντίδραση και να «αφυπνιστεί».
Ο ΑΠΟΕΛ, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα θέλει ένα σερί νικών μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και να τον «βολέψουν» τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων που δίνουν «μάχη» για την εξάδα.
Όμως, το πιο κύριο απ’ όλα, για το πράξει αυτό, είναι να μην τους πάρει από κάτω αυτή η ήττα με την κακή εμφάνιση.
The post Το πισωγύρισμα να μην επηρεάσει… appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com