Η Μπράιτον πήρε μία μεγάλη νίκη για την 21η αγωνιστική της Premier League επικρατώντας 1-0 της Τότεναμ χάρη σε γκολ του Τροσάρ από το 17ο λεπτό.
Μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπράιτον. Οι γλάροι επικράτησαν 1-0 της Τότεναμ χάρη στο γκολ του Τροσάρ στο 17′. Η ομάδα του Μουρίνιο ηττήθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι και έτσι έμεινε στους 33 πόντους μαζί με Τσέλσι και Έβερτον στην έκτη θέση. Από την άλλη, η Μπράιτον είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη πλέον.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Γκρος κινήθηκε στα δεξιά, γύρισε προς την καρδιά της μεγάλης περιοχής εκεί που βρισκόταν ο Λεάντρο Τροσάρ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος συνέχιζαν να είναι ανώτεροι, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι προβληματισμένος από την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος, η Μπράιτον διαχειρίστηκε το προβάδισμά της, με την Τότεναμ να μην βρίσκει λύσεις στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου. Έτσι, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.