Εγκλωβίστηκε οδηγός σε όχημα και κινδύνευσε - Τέθηκαν σε συναγερμό οι Αρχές

Εγκλωβίστηκε οδηγός σε όχημα και κινδύνευσε - Τέθηκαν σε συναγερμό οι Αρχές

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κελοκεδάρων γύρω στις 6.40 σήμερα το πρωί, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή του ποταμού «Γεφύρι του Τζιελεφού» στον Άγιο Νικόλαο Πάφου, μετά από πληροφορία ότι εκεί υπήρχε εγκλωβισμένος οδηγός σε αυτοκίνητο και κινδύνευε.  

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού και στη μετακίνηση του ιδίου και του οχήματος του με ασφάλεια.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 66χρονο κυνηγό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία  για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια που του παρείχαν.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE