Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στους παίκτες – Δεν θα ψάξω δικαιολογίες…»

Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στους παίκτες – Δεν θα ψάξω δικαιολογίες…»

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης, προπονητής του Απόλλωνα, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του: 

Αρχικά: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες μας. Πετύχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Όταν μια ομάδα μεγάλη, ιστορική στη Κύπρο με ποιότητα παικτών μας έκανε τη δουλειά μας δύσκολη. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι και στην Καρμιώτισσα».

Για το ότι οπισθοχώρησε η ομάδα του τα τελευταία λεπτά: «Είναι μια κατάσταση η οποία συνέβη και σε προηγούμενο παιχνίδι. Χρειάζεται δουλειά και θα διορθωθεί. Δεν θα ψάξω δικαιολογίες. Δεν μπορούμε μέσα σε μια μέρα να τα φτιάξουμε. Συνέβη και με τη Νέα Σαλαμίνα και είναι κάτι που χρειάζεται δουλειά. Δεν υπήρχε οδηγία, έχει με τον τρόπο που πρέπει να κρατάμε ένα αποτέλεσμα. Θα το φτιάξουμε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Είναι πολύ σπουδαίο για την ομάδα μας να δημιουργεί φάσεις. Η ομάδα μας έχει την καλύτερη επίθεση. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση να μπαίνουν όλα.

Για την ομάδα του: «Πάντα βλέπω θετικά τα πράγματα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στους παίκτες. Δεν σημαίνει όμως ότι θα κερδίσουμε πάντα. Όταν έχουμε πίστη ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες». 

The post Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στους παίκτες – Δεν θα ψάξω δικαιολογίες…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.