ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο καταζητούμενος για ανθρωποκτονία -Ηταν συνεπιβάτης σε όχημα με τον Αλκέτ Ριζάι

ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο καταζητούμενος για ανθρωποκτονία -Ηταν συνεπιβάτης σε όχημα με τον Αλκέτ Ριζάι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης όταν σταμάτησαν στη Λαμία ένα μαύρο SUV για έλεγχο, καθώς μέσα στο πολυτελές όχημα, ανάμεσα σε άλλους επιβάτες ήταν ο κατάδικος Αλκέτ Ριζάι στη θέση του συνοδηγού.

Ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, έπειτα από τον επιτόπιο έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε πως είναι νόμιμα εκτός της φυλακής, καθώς είχε πάρει πενθήμερη άδεια από το Σωφρονιστικό ίδρυμα του Δομοκού όπου εκτίει την ποινή του. Οι εκπλήξεις για τους αστυνομικούς δεν σταμάτησαν εκεί. Στα πίσω καθίσματα καθόταν ένας 36χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής. Μόλις οι αστυνομικοί έλεγξαν τα στοιχεία του τότε αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.

Σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή εκρηκτικών υλών. Αμέσως, ενημερώθηκε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και κλιμάκιο της ΙΔΕΖΥ μετέβη στη Λαμία.

«Κάνατε την τύχη σας»: Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη του άπιαστου Νίκου Παλαιοκώστα μετά από 16 χρόνια

Μάλιστα, το ένταλμα σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε από τις 14 Ιανουαρίου.
Για το τρίτο άτομο που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές όχημα και καθόταν στη θέση του οδηγού δε προέκυψε κάτι από την αστυνομική έρευνα, αλλά φαίνεται ότι είναι γνώριμος των Αρχών.

Ο καταζητούμενος είχε μεταβεί στη περιοχή για να παραλάβει τον Ριζάι από τις φυλακές Δομοκού την ημέρα που ξεκινούσε η πενθήμερη άδεια την οποία είχε πάρει ο βαρυποινίτης. Κατά την έξοδο από τη πόλη της Λαμίας, όμως, «έπεσαν» πάνω σε ελέγχους για τον κορονοιό και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο 36χρονος Αλβανός κατηγορείται πως σκότωσε έναν ομοεθνή του σε μπαρ στην Αθήνα το 2017 και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα, με τους αστυνομικούς να θεωρούν πως επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με έναν εκτελεστή της νύχτας και επισημαίνουν πως η έρευνα θα φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο όταν ο 36χρονος μεταφερθεί στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα.

ΠΗΓΗ: ethnos

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top