Τελευταία του με Μακάρθι – Πρώτη φορά το κάνει ο Πουρσαϊτίδης

Τελευταία του με Μακάρθι – Πρώτη φορά το κάνει ο Πουρσαϊτίδης

O Mιγκέλ Σίλβα αντικαθιστά τον τραυματία Φρανσίς Ουζόχο και υπερασπίζεται την εστία του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι του Τσιρείου κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, για πρώτη φορά με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο παίρνει φανέλα βασικού.

Η τελευταία φορά που ο 25χρονος βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα ήταν στο τελευταίο ματς του Μικ Μακάρθι στους γαλαζοκίτρινους, και την 18η αγωνιστική κόντρα στη Δόξα στο «Μακάρειο», στην ήττα με 2-1.

The post Τελευταία του με Μακάρθι – Πρώτη φορά το κάνει ο Πουρσαϊτίδης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE